CH Rouveen bedankt Hillie Harink en Jenny Russcher

Afgelopen zaterdag heeft het bestuur van CH Rouveen Hillie Harink en Jenny Rfoto afscheid Hilly en Jennyusscher bedankt. Hillie Harink is 25 jaar lid van het bestuur geweest, Jenny Russcher 15 jaar. Beide bestuursleden zijn belangrijk geweest in de ontwikkeling van CH Rouveen en nemen na dit jaar afscheid.

Hillie Harink kwam in 1990 in het bestuur. Op dat moment bestond de organisatie circa 30 jaar. Het bestuur bestond voor een deel nog uit de eerste generatie bestuursleden. De oprichters van het eerste uur. In 25 jaar heeft ze een grote bijdrage geleverd voor de paardensport. Binnen het bestuur was Hillie een van de bewakers van het typische CH Rouveen gedachtengoed. Haar historisch besef, inzet, goede contacten met de sponsoren en officials en altijd scherpe oog voor de kwaliteit en uitstraling van het evenement zal gemist worden binnen de organisatie.

Jenny Russcher is in 2000 in de organisatie gekomen. Het was een turbulente periode met twee lastige concoursjaren door afgelasting. Waarvan de editie in 2001 door de MKZ. Mede door de grote inzet van Jenny op het secretariaat heeft CH Rouveen in de daarop volgende jaren een grote professionaliseringslag doorgemaakt. Het maximaal gebruik maken van computers, digitalisering, ondersteunende software, de moderne online communicatie en de CH Rouveen krant kan aan Jenny worden toegeschreven. Kenmerkend was haar grote inzet, de vele uren werk in de voorbereiding, de prettige contacten met de deelnemers en sponsoren. Jenny heeft hiermee CH Rouveen in de afgelopen jaren mee op de kaart gezet.

CH Rouveen wordt georganiseerd door de zelfstandige Stichting Paard & Sport Rouveen. In 2016 staat CH Rouveen voor zaterdag 28 mei in de agenda.